Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 28. коло Окружне и Међуопштинске лиге

У суботу и недељу одигране су све утакмице 28. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги Реал је у Подунавцима потврдио добру форму и победом од 2:0 учврстио се на трећој позицији на табели. У Баљевцу бивши српсколигаш Рудар наставља серију лоших резултата и овога пута је поражен од Стубла резултатом 2:3.

У комшијском дербију у Ратини Полет је био успешнији од Борца и славио са 3:1, а у Новом Пазару Рас и Матаруге играли су без победника и без голова. Овај бод сигурно много више значи гостима из Матаруга који воде битку за опстанак у овом рангу такмичења.

У Новом Селу Омладинац и Пролетер играли су нерешено 2:2, а у другој утакмици у Новом Пазару, домаћи Нови Пазар 1928 је зауставио лидера и новог члана зоне Морава, екипу Гоча и нанео им пети пораз у овом првенству (Нови Пазар 1928 – Гоч 2:1).

у Јошаничкој Бањи домаћи Гранит је поражен од Рибнице са 1:2 ,а у Матарушкој Бањи домаћи Ибар, који овог пролећа игра врло добро,је лако и убедљиво поразио Магнохром резултатом 4:0.

И у међуопштинској лиги су све дилеме око пласмана у виши ранг одавно решене, али борба за опстанак ће до самог краја првенства бити неизвесна.

У овом колу Млада крила су минималним резултатом 1:0 освојили сва три бода против Тавника и обезбедили место у златној средини. На стадиону код ложионице домаћи Металац и Поповићи играли су нерешено 2:2, а у Врби Партизан је савладао водећи Лазац са 2:1 и поправио своје шансе у борби за опстанак.

У комшијском дербију у Конареву, Будућност је победом од 3:1 против Младости из Врдила вратила лидерску позицију, а у дербију зачеља у Драгосињцима домаће Јединство је савладало Звезду са 3:1 и тиме су практично обезбедили опстанак у лиги.

У Адранима Борац је савладао Краљево Хајдук са 4:1 и пребринуо све бриге, а у Витановцу домаћа Гружа је савладала Грдицу са 3:2.