Тренери

Завршено школовање тренера за „Ц“ лиценцу

У суботу 3. јуна завршено је школовање тренера са подручја ФС Рашког округа за Ц лиценцу. Наиме, тога дана је обављено полагање тестова за нсве кандидате који су присуствовали предавањима која су трајала од 28. априла ове године.

Са задовољством се може констатовати да је школовање са успехом завршио 21 кандидат који ће се већ од наредне такмичарске сезоне ставити на располагање клубовима да стечена знања пренесу играчима свих категорија од петлића до сениора.

Посебно радује податак да је велики број кандидата изузетно млад и да знатан број њих још увек активно игра фудбал. Такође вреди напоменути да је међу кандидатима било и оних који су играли у највишим степенима такмичења у нашој земљи, а неки су се опробали и у иностраним клубовима.

Посебну захвалност дугујемо искусним предавачима проф. Воји Милосављевићу, Предрагу Стојановићу и Горану Ћурчићу који су успели део свог широког знања да пренесу кандидатима.

Председник тренерске организације ФС Рашког округа бивши репрезентативац наше земље, Бобан Дмитровић је својим ангажовањем и упорношћу успео да уз помоћ канцеларије Савеза успешно организује и спроведе ово школовање.

Напомињемо да је теоретски део предавања као и полагање тестова кандидата организовано у просторијама Савеза у Краљеву, а практични део на стадиону ФК “Металац“ у Краљеву.