Међуопштинска лигаОкружна лига

Реал новом победом одмакао на +5 у Окружној лиги

Одигране су утакмице 12. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У Окружној лиги водећи Реал наставља серију победа. Овога пута су резултатом 2:1 савладали Поповиће на гостовању и побегли 5 бодова најближем пратиоцу Полету. Полет је у овом колу гостовао екипу Радника у Ушћу и утакмица је завршена нерешеним резултатом 2:2.

Нерешено је било и у Матаругама, где су се састали Матаруге и Пролетер из Печенога. Гости су били ближи победи и освајању сва три бода, али утакмица је завршена без победника резултатом 3:3.

Нови Пазар 1928 је савладао екипу Омладинца резултатом 2:0, а Рас је био сигуран против Гранита и славио резултатом 3:1. Ибар наставља серију добрих резултата на свом терену и овог пута су славили против Рибнице са 3:2 и остали међу водећим екипама.

Најубедљивију победу у овом колу остварила је Будућност која је са 5:2 савладала госте из Вранеша. На гостовању у Стублу, Рудар је славио победу резултатом 2:1 и најавио боље резултате у наставку првенства.

У Међуопштинској лиги, дерби је завршен без победника. Металац и Партизан одиграли су нерешено 1:1, што је Металцу било довољно да задржи водећу позицију на табели.

У Метикошима, Млада крила су савладала Ласту из Витковца резузлтатом 2:1, а чак 9 погодака виђено је на утакмици у Грачацу где је Напредак победио Гружу са 5:4. Грдица и Јединство из Годачице су одиграли без победника 2:2, а истим трезултатом завршена је и утакмица Тавник – Лазац.

Борац је у Адранима сигурно и убедљиво савладао екипу Магнохром резултатом 6:1 и примакао се екипама из врха табеле. Краљево хајдук је савладао екипу Минерал 2015 са 3:0 и вратио се у борбу за врх табеле.

У Врдилима домаћа Младост је са убедљивих 6:2 савладала екипу Јединства из Драгосињаца.

Наредно коло доноси неколико занимљивих сусрета, а издвајамо утакмице Партизан – Краљево Хајдук, Гружа – Борац и комшијски дерби Јединство – Млада крила.