Обавештења

Одржана 13. седница ИО ФС Рашког округа

У понедељак 29. маја 2017. године у просторијама Савеза у Краљеву одржана је тринаеста седница Извршног одбора ФС Рашког округа.

У одсуству председника Савеза седницом је председавао потпредседник Горан Жерађанин. Чланови Извршног одбора су усвојили Записник са предходне седнице која је одржана 8. маја 2017. године. Затим су после доста расправе усвојене информације комесара за такмичење и дисциплинске поступке и комесара за делегирање судија за окружну, међуопштинску и лиге млађих категорија ФСРО.

На лични захтев је разрешен дужности досадашњи комесар за безбедност ФС Рашког округа Ђоровић Милинко и на његово место једногласно је изабран Миланко Милићевић, спортски радник из Краљева.

Чланови извршног одбора донели су одлуку да се од наредне сезоне стриктно поштују одредбе Правилника и Пропозиција о минимуму услова за такмичење у свим лигама које се организују на територији ФС Рашког округа.

Такође је закључено да се одмах обавесте ФСГ Краљево, ФСО Нови Пазар, Рашка, Тутин и ФСО Врњачка Бања да на време доставе своје предлоге за листе делегата за лиге на територији ФСРО како би се о предлозима благовремено изјаснили чланови Извршног одбора Савеза.

На седници су размотрена и питања из текуће проблематике.