Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 26. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Ово коло окружне лиге обележили су порази водећих екипа Гоча и Пролетера.

Минулог викенда одигране су утакмице 26. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

Ово коло окружне лиге обележили су порази водећих екипа Гоча и Пролетера. Наиме, у Матарушкој Бањи, Ибар је био бољи од водећег Гоча и славио резултатом 2:0, док је Гранит победом над Пролетером резултатом 3:2 практично пребринуо све бриге око опстанка у лиги.

Реал је био сигуран и убедљив против Рудара победивши са 3:0, док је у Новом Пазару домаћи Нови Пазар 1928 резултатом 2:0 савладао Матаруге и оставио их у великим проблемима око борбе за опстанак.

У комшијском дербију у Новом Селу, Омладинац је савладао госте из Вранеша са 2:1, а у Ратини Полет и Радник су поделили бодове одигравши без голова 0:0. У дербију зачеља Магнохром и Рибница су такође одиграли нерешено 2:2 и настављају борбу за опстанак у овом степену такмичења. Једину победу на страни у овом колу забележили су играчи Стубла који су савладали Рас у Новом Пазару резултатом 2:1.

У међуопштинској лиги Будућност је поново преузела водећу позицију и победом на свом терену против Поповића резултатом 4:2 обезбедила и теоретски пласман у виши ранг такмичења. Сада престоји борба са екипом Ласца, која је такође нови члан окружне лиге, за прво место и пехар намењен прваку лиге.

У Врби Партизан и Тавник су играли без победника и без голова (0:0), а после нове изненађујуће победе Звезде, овога пута против Груже на гостовању у Витановцу, Партизан је доспео на последње место на табели.

У Драгосињцима Јединство је савладало Младост из Врдила минималним резултатом 1:0, а Грдица је била убедљива против Краљево хајдука и славила са 3:0. У Адранима Борац је победом против Напретка резултатом 3:2 направио корак ка средини табеле, а у Метикошима Млада крила и Металац одиграли су нерешено 1:1.

Наредног викенда очекује нас дерби у Ласцу где се састају две првопласиране екипе Лазац и Будућност.