Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 12. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Протеклог викенда одиграно је 12. коло Окружне и Међуопштинске лиге.

У окружној лиги једна утакмица је завршена нерешено, на две су били бољи гости а све остале су забршене победама домаћина.

У суботу 07.11.2020.год. одигране су три утакмице у Рибници, домаћи карађорђе је високим резултатом 4:0 победио Јово Курсулу из Цветака. У Bаљевцу у комшијком дербију овог пута бољи су били домаћи играчи Рудара који су са 3:1 тријумфовали против Гранита. У Врдилима у још једном комшијском сусрету домаћа Младост славила је против Матаруга са 2:1. Остале утакмице одигране у у недеље, у Јовцу и Витановцу, гостујуће екипе су однеле бодове, Рибница – Јединство 2017 0:4 и Гружа – Поповићи Врњци 1:4. У Матарушкој Бањи домаћи Ибар и Тавник одиграли су једну чврсту и борбену утакмицу и на крају ремизирали без голова 0:0. У Јарчујку, домаћи играчи Краљева Хајдука први пут су се радовали и забележили прву победу 4:2 протв Напретка из Грачаца. У Конареву лидер на табели домаћа Будућност је славила минималним резултатом 1:0 против Младог Радника 1925 из Грдице.

У Међуопштинској лиги у овом колу једна утакмица је завршена нерешено и једна победа гостију, све остале победе добиле су домаће екипе.

У Метикошима у дербију кола домаћа Млада Крила славила су против неугодне екипе Прогорелице са 2:1. У Драгосињцима, домаће Јединство наставља са добрим играма и овог пута са 4:1 испратили су Слогу Обрва. У Рудном висока и убедљива победа домаћег Минерала против фењераша Младости из Штулца 6:1. У Милочају, домаћи милочајац је победио јединство из Годачице са 3:1. У Лађевцима, Браћа Вуковић и Стубал су одиграли до краја резултатски неизвесну утакмицу где су домаћи славили са 1:0. У Адранима, домаћи Борац и Бог.Бања без голова 0:0. У Вранешима победа гостију из Лазца над Борцем 0:1. У Опланићима домаћа Младост је са 3:1 славила против Звезде из Чукојевца.

У обе лиге до краја јесењег дела остала су да се одиграју још три првенствена кола.

Наредног викенда 14/15.11.2020.године на програму су утакмице 13. кола Окружне и Међуопштинске лиге, које почињу у 13,30 часова.