Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 10. коло Окружне и Међуопштинске лиге

У окружној лиги нема утакмице која је завршена нерешено, само једна победа гостујућег тима све остало припало је домаћинима.

Протеклог викенда одиграно је 10. Коло Окружне и Међуопштинске лиге. Такође ово коло је обележило и неколико занимљивих утакмица, доста неизвесних до самог краја.

У Матарушкој Бањи, Конареву и Рибници, домаћини су славили са високим резултатима, Ибар-Напредак 4:1, Будућност-Поповићи Врњци 4:2 и Карађорђе-Гранит 5:0. У Врдилима, веома занимљива и добра првенствена утакмице где је домаћи тим Младости бољом игром у другом делу утакмице славио 3:1 против Тавника.

У Баљевцу, састали су се стари пријатељи домаћи Рудар и матаруге, којом приликом су домаћи играчи приказали бољу игру и ефикасност и победли са 3:1. У Цветкама и Јовцу, домаћини су славили минимално 1:0, у утакмицама које су до самог краја резултатски биле неизвесне, тако да је Јово курсула савладо Младог Радника 1925, а Рибница фењераша Краљево Хајдук. Једино у Витановцу су славили гости, домаћа Гружа је поражена од веома неугодне екипе Јединства 2017 са 1:3.

У Међуопштинској лиги ово коло су обележиле две победе гостујућих екипа а на осталих шест славили су домаћини. У Прогорелици, домаћи играчи рекло би се рутински су савладали Малдост 1981 из Штулца са 4:0. У Метикошима Млада Крила са 3:1 су испратила Слогу Обрва. Доста узбуђења је било у Милочају, где је Милочајац са 4:3 савлдао Стубал.

У Драгосињцима састала су се два Јединства. Домаће и из Годачице, овог пута домаће Јединство је славило са 2:0 и наставило победничи ритам. На прелепој планини Рудно, домаћи Минерал 2015 високим резултатом је надвисио Богтовачку Бању са 5:1. У Адранима, победа гостију, Борац и Лазац 0:1.

У Лађевцима, још једно посртање играча Браће Вуковић, овог пута Звезда је славила са 0:2., док је у Вранешима домаћи Борац минималним резултатом славио са 1:0, против Младости из Опланића.

Наредног викенда 31.10/01.11.2020.године на програму су утакмице 11.кола Окружне и Међуопштинске лиге, које почињу у 14,00 часова.