Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 17. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Одигране су утакмице 17. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги водећи Реал је тешком муком савладао госте из Стубла минималним резултатом 1:0 и остао на челу табеле. Заслужена победа Полета над Пролетером резултатом 3:1 остала је у сенци тешке повреде домаћег играча.

Радник је са 3:2 савладао госте из Јовца, а истим резултатом завршена је и утакмица Поповићи – Рудар. У комшијском дербију у Новом Селу, Борац је приредио изненађење и са минималних 1:0 савладао фаворизовану екипу Омладинца.

Најубедљивију победу у овом колу остварио је Нови Пазар 1928 који је лако и убедљиво савладао екипу Гранита са 5:0 и ухватио прикључак са водећим екипама.

Утакмице Будућност – Рас и Матаруге – Ибар завршене су после велике борбе без погодака и без победника резултатом 0:0.

У међуопштинској лиги стрелци су били веома расположени и постигли чак 43 поготка на 8 утакмица.

Магнохром наставља са серијом пораза и овога пута је на свом терену изгубио од екипе Младости из Врдила резултатом 2:3 и остао на зачељу табеле са једним освојеним бодом.

У Врби Партизан и Гружа су одиграли добру утакмицу која је завршена резултатом 2:2. Истим резултатом завршена је и утакмица Маталац – Ласта. Краљево Хајдук је савладао госте из Годачице резултатом 3:2, а велико изненађење приредила  је екипа Јединства из Драгосињаца која је у Адранима високим резултатом 5:1 савладала домаћи Борац.

Тавник је био убедљив против Грдице и славио са убедљивих 5:1. Права голеада виђена је у Грачацу где је домаћи Напредак наставио серију добрих резултата и савладао екипу Млади крила из Метикоша резултатом 5:3.

Минерал 2015 је у самом финишу утакмице постигао погодак за победу против Ласца са 3:2.