Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 18. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

У окружној лиги водећи Реал је на комшијском дербију забележео победу резултатом 3:2 над екипом Борца у Вранешима и задржао водећу позицију. Истим резултатом Нови Пазар 1928 је однео сва три бода из Баљевца и наставио серију победа.

Рибница је у Јовцу заслужено савладала госте из Ратине са 2:0 и учврстила позицију у златној средини. Рас је више него убедљиво резултатом 7:2 био бољи од Поповића и остао на трећој позицији.

Последњепласирани Гранит се не предаје и победом против Радника са 2:1 најавио грчевиту борбу за опсатанак до самог краја такмичења. Пролетер овог пролећа игра боље него јесенас и савладао је на свом терену госте из Новог Села резултатом 3:1.

У комшијском дербију Ибар и Будућност су одиграли нерешено 2:2 и задржали своје позиције у првој половини табеле. Стубал је био убедљив против Матаруга и победио 5:1.

У међуопштинској лиги у дербију кола Ласта савладала екипу Краљево хајдука резултатом 3:0 и сада су ове екипе изједначене по броју бодова на другом и трећем месту. Гружа је победом против Магнохрома са 5:1 избила на чело табеле .У Метикошима је виђено чак седам погодака и на крају су домаћа Млада крила славила против Борца резултатом 4:3.

У Драгосињцима домаће Јединство је савладало екипу Металца са 2:0 ,а Младост је била боља од Тавника и славила са убедљивих 4:0.

У Годачици домаће Јединство је једним голом освојило сва три бода (Јединство – Минерал 2015 1:0). Лазац и Партизан су одиграли без победника 0:0, а утакмица Грдица –Напредак је одложена.

Утакмице наредног 19. кола међуопштинске лиге играју се у среду 11. априла.