Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 19. коло Окружне и Међуопштинске лиге

У окружној лиги водећи Гоч задржао је шест бодова предности испред најближих пратилаца

Одигране су све утакмице 19. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги водећи Гоч наставља са серијом победа. На гостовању у Стублу убедљиво су савладали домаћи Стубал са 4:1 и задржали 6 бодова предности испред најближих пратилаца.

Другопласирани Пролетер прекинуо је одличну пролећну серију Борца и у Вранешима славио са више него убедљивих 5:0.

Рас је минималним резултатом 1:0 савладао Гранит из Јошаничке Бање и још увек држи прикључак са водећим екипама на табели.

У дербију доњег дела табеле Рудар је савладао екипу Магнохрома резултатом 2:0. Полет је савладао госте из Матарушке Бање са 2:1 и вратио се на четврту позицију, а истим резултатом је Радник у Ушћу био бољи од Рибнице из Јовца.

У Новом Селу домаћи Омладинац је поражен резултатом 1:2 од екипе Нови Пазар 1928, док је утакмица у Матаругама између домаћих Матаруга и Реала из Подунаваца после доста узбуђења завршена нерешеним резултатом 2:2.

У среду 12. априла играју се утакмице 20. кола.

У међуопштинској лиги водећи двојац (Лазац и Будућност) и поред неколико киксева успевају да одржавају велику предност над најближим пратиоцима. У овом колу Будућност је у Конареву савладала екупу Борца са 2:0, док су у Ласцу домаћи Лазац и Напредак одиграли без победника (1:1).

У Врдилима домаћа Младост је минималним резултатом 1:0 славила против Младих крила, а права голеада је виђена у Тавнику где су домаћини савладали Краљево хајдук са 4:3.

Звезда је приредила још једно изненађење и савладала Поповиће у гостима са 3:1, док су у комшијском дербију код ложионице Металац и Грдица поделили бодове одигравши 3:3. У Сирчи домаћа Морава је поражена од Јединства резултатом 3:4, док је Партизан доживео праву катастрофу на свом терену у Врби где је Гружа славила резултатом 5:0.

У четвртак 13. априла на програму су утакмице 20. кола.