Међуопштинска лигаОкружна лига

Семинар за службена лица ФСРО у суботу, 22. августа

Семинар за судије биће одржан у просторијама и фискултурној сали ЕТШ “Никола Тесла“ у Краљеву, ул. Доситејева бб.

Због новонастале ситуације у вези КОВИД 19,а на основу инструкција ФСС и  ФСРЗС, семинари ће бити одржани по скраћеном систему, а према програму објављеном на нашем сајту,  где се могу преузети сви обрасци, тест питања, план и програма који садржи и одређене групе судија по сатницама којих морају да се придржавају(унети су у палну и програму)

Судије долазе обавезно на семинар и морају се придржавати са свим мерама и препорукама надлежних органа Републике Србије у вези са тренутном епидемиолошком ситуацијом (обавезно ношење маски).

Судије тест питања преузимају са сајта исте одштампају и попуне, при доласку ан семнинар предају комисији која руководи семинаром.

Делегати не долазе на семинар, већ преузимају тест питања са сајта иста оштампају и попуњавају, најкасније до 24.08.2020.године,  достављају путем мејл адресе Савеза или у канцеларију ФСРО, адреса мејла Савеза је: fsrokv@mts.rs

Делегати и судије су у обавези да се упознају са изменама Пропозиција такмичења на првенственим утакмицама Окружне и Међуопштинске лиге, које се налазе на сајту савеза опција “документи“, све болдовано (потамљено црним словима) у пропозицијама је ново и које важи у наредној такмичарској сезони.

Тестови за судије и делегате су објављени на сајту ФСРО и сва службена лица ,која се налазе на листама окружне и међуопштинске лиге ,су дужни да исте преузму- одштампају и реше. ( заокружити тачан одговор)

На сајту ФСРО се налазе најновије измене ПФИ, па сте дужни да се упознате са истим.

Уколико неко, неоправдано, не преузме, не реши и не преда тест сматраће се да није одрадио семинар и неће бити ангажован у наредном првенству.

Уколико има нешто нејасно можете се обратити предеднику КУС-а ПЕТРУ  ПОПОВИЋУ на тел. 065/20 40 851 или канцеларији ФСРО.