Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 28. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Полет освојио важне бодове у Стублу, а Реал поклекао у Новом Пазару.

Прошлог викенда 02/03.06.2018. године одигране су све утакмице 28. кола Окружне лиге. Све утакмице су одигране у недељу. Ово коло је отворила утакмица у Опланићима где су се састали Поповићи и Борац из Вранеша, славио је домаћин минималном победом од 1:0, тако да је гостима овај пораз горка пилула, јер се боре за опстанак у лиги. Минимални трезултатом 1:0 славио је и домаћи Нови Пазар 1928 против веома добре и неугодне екипе Реала из Подунаваца, који се бори за самих врх табнеле.

Полет из Ратине је прегрмео тешко гостовање у Стублу, где је славио са 3:1 у једној одличној утакмици правој првенственој, док је иста поред утакмице у Пазару заслужила епитет дерби кола. У Дежеви домаћи Рас је рутински славио против Рудара из Баљевца са 3:1. У Матарушкох бањи овог пута је била боља екипа Гранита из Јошаничке Бање која је против домаћег Ибра славила са 1:2, тако да је освојила веома важне бодове за опстанак у лиги. У Конареву и Матаругама завршене су утакмице без победника нерешеним резултатаом 2:2, где су се састали Будућност – Пролетер из Печенога, односно Матаруге и Рибница из Јовца. На Ушћу домаћи радник је декласирао Омалдинац из Новог Села са убедљивих 5:2.

Наредне недеље 10.06.2018.године на програму су утакмице предпоследњег 29.кола, где се састају:  Рас – Стубал, Рудар – Ибар, Гранит – Матаруге, Рибница – Будућност, Пролетер – Поповићи, Борац – Нови Пазар, Реал – Радник и Омладинац – Полет.

Све утакмице почињу у 17,30 часова.

У међуопштинској лиги такоже су одиграен утакмице 28. кола, где су се у суботу у Грдици састали домаћа Грдица и неугодна екипа Ласте из Витковца, али исти су подели бодове без погодака резултатом 0:0. Истог дана у Метикошима одиган је комшијски дерби између домаћих Младих крила и јединства из Драгосињаца, којом приликом је гостујућа екипа овог пута знатно била боља и славила са 2:4. Остале утакмице су одигране у недељу, где је лидер на табели Гружа из Витановца салвила са 1:2 нагостовању у адранима код доамћег Борца. Металац је лако изашао на крај са фењерашем екипом Магнохрома високим резултатом 6:2.

У Врдилима, домаћа Младост која овог пролећа игра топло-хладно овог пута је задовољила своје верне навијаче и славила са 2:0 против Минерала 2015 из Рудна. У Јарчујку доомаћи Краљево Хајдук је испратио Партизана из Врбе са шест голова у мрежи високим резултатом 6:1. У Грачацу домаћи играча приредили су својим навијачим још једно лепо поподне и славили са 2:0 против Лазца и тако остали у самом врху табеле у борби за улазак у виши степен такмичења. Највише голова је било у Тавнику, као на траци где је домаћи тим славио са 5:4 против Јединства из Годачице.

Наредне суботе 09.06.2018. године на програму су утакмице предпоследњег 29. кола, где се састају:  Млада крила – Младост, Јединство (Д) – Грдица, Ласта – Тавник, Јединство (Г) – Напредак, Лазац – Борац, Гружа – Металац, Магнохром – Краљево Хајдук, Партизан – Минерал 2015.

Све утакмице почињу у 17,30 часова.