Млађе категорије

Почиње првенство у лигама млађих категорија ФСРО

Наредног викенда 12/13.09.2020. године, почиње првенство за такмичарску сезону 2020/2021. годину, у лигама млађих категорија ФСРО.

У наредној такмичарској сезони 2020/21 у лигама млађих категорија број пријављених клубова је нешто мањи у односу на прошлу такмичарску сезону, која је прекинута због корона вируса.

Омладинска и кадетска лига играће у два дела по 7 првенствених кола, док су Пионирска и лига Петлића подељене у две групе А и Б, исти ће одиграти трокружни систем такмичења у овом делу 7 првенствених кола, а у Пролећном делу 8 првенствених кола и на крају по две утакмице баражне одиграће прваци група ради добијања победника Групе Краљево.

У пионирској конкуренцији победник групе Краљево и победник групе Нови Пазар, играју две баражне утакмице ради добијања апсолутног првака ФСРО.

Првенствене утакмице почињу 12/13.09.2020. године у свим лигама млађих категорија, Омладинској, Кадетској, Пионирској и лиги Петлића.

У Омладинској лиги могу наступити три играча старијег узраста рођена 2001.године, и само њих тројица могу бити  уписани у записник утакмице и имају право наступа целим током утакмице.

Распореде лига млађих категорија можете преузети у одељку Документи или овде:

Распореди такмичења: