Обавештења

Момир Стевановић нови председник ФС Рашког округа

Одржана 2. редовна седница скупштине ФС Рашког округа.

У петак 03.02.2023, одржана је 2. (друга) редовна седница Скупштине фудбалског савеза Рашког округа, за мандатни период 2022-2026.године, иста је одржана у свечаној сали ресторана “Национал 2000“ у Краљеву. Седници је присуствовало 28 од укупно 35 делегата Скупштине.

Након избора радних тела Скупштине, делегати Скупштине усвојили су Записник са претходне Изборне седнице Скупштине Савеза одржане 15.09.2022. године, усвојили су и финансијски извештај и извештај надзорног одбора за пословну 2022. годину.

Након ових тачака усвојена је оставка досадашњег председника Савеза Љубише Вујовић, а једногласно изабран је нови председник ФС Рашког округа до краја мандатног периода 2022-2026. године, Момир СТЕВАНОВИЋ, фудбалски радник из Краљева.

Новоизабрани председник савеза, захвалио се свим присутнима, на избору са обећањем да ће наставити да ради у интересу и напретку фудабла на подручју ФС Рашког округа, а након тога је предложио и чланове Извршног одбора, Надзорног оддбора, комисију за жалбе и дисциплинску комисију Савеза до краја мандатног периода 2022 – 2026.године, што су делегати једногласно прихватили.

На овој седници осим делегата Скупштине, присуствовали су Небојша Живановић, председник ФСРЗС, Дарко Брадоњић, генерални секретар ФСРЗС и Владимир Чађеновић, рефернт такмичења млађих категорија ФСРЗС.