Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 21. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Протеклог викенда су одигране све утакмице 21. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги водећи екипе су забележиле сигурне победе.

У дербију кола Полет је у Ратини савладао екипу Раса резултатом 2:0 и задржао водећу позицију. Реал је са пет голова у мрежи испратио екипу Гранита која је и даље на зачељу табеле.Најубедљивију победу остварио је Нови Пазар 1928 који је катастрофално поразио госте из Матаруга резултатом 9:0 и озбиљно прети водећим екипама.

Убедљив је био и Омладинац против Рудара и победио са 4:0 па се са три нова бода примакао екипама из врха табеле. Пролетер наставља успешну пролећну серију. Овога пута су на свом терену славили против Стубла резултатом 2:0 и доспели у средину табеле.

Радник је савладао госте из Матарушке Бање са 3:1,а Поповићи су били бољи од  Будућности и славили резултатом 2:1. Част гостију у овом колу спасила је  Рибница која је успела да освоји бод на врућем терену у Вранешима (Борац – Рибница 1:1).

У међуопштинској лиги водећа Гружа је на свом терену у Витановцу освојила нова три бода савладавши Јединство из Годачице резултатом 2:1. Ласта је на гостовању нанела катастрофалан пораз Магнохрому са 8:3 и задржала друго место на табели.

Лазац је био бољи од гостију из Врдила и славио са 3:1,а у комшијском дербију Краљево хајдук је освојио сва три бода против Грдице резултатом 2:1. Борац је у Адранима зауставио захукталу екипу Напретка из Грачаца и победом од 4:2 учврстио  место у златној средини.

Металац је приредио непријатно изненађење и на свом терену код ложионице претрпео пораз од Тавника резултатом 1:2.

У комшијском дербију у Врби гости из Драгосињаца су лако и убедљиво савладали домаћина (Партизан-Јединство 1:5). Изненађење представља и убедива победа Младих крила на неугодном терену на Рудну (Минерал 2015 – Млада крила 1:4).

Утакмице 22. кола играју се наредног викенда.