Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 19. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

У окружној лиги водећи Реал је је претрпео још један пораз на свом терену. Овога пута су поражени од екипе Пролетера из Печенога са минималних 0:1. У Вранешима Борац и Стубал су поделили бодове резултатом 0:0, а чак седам погодака виђено је у Новом Селу где је Омладинац савладао Рибницу са 4:3.

У комшијском дербију Радник је резултатом 2:0 славио против Рудара, а Полет је испратио госте из Јошаничке Бање са пола туцета голова у мрежи (Полет – Гранит 6:1).

У Новопазарском дербију домаћи Нови Пазар 1928 је био убедљив против Раса и славио са 4:0, а Поповићи су савладали госте из Матарушке Бање резултатом 3:1. Високу победу забележила је екипа Будућности која је лако и убедљиво саладала Матаруге са 3:0.

Утакмице 20. кола играју се у среду 18. априла 2018. године.

У међуопштинској лиги одигране су све утакмице 20. кола. Водећа Гружа је гостовала у Ласцу где су домаћини славили са 2:0. Ласта је победом против Партизана резултатом 3:2 стигла до друге позиције и истакла озбиљну кандидатуру за виши степен такмичења.

У Грдици су Грдица и Металац одиграли нерешено 2:2, а истим резултатом завршена је и утакмица у Годачици између Јединства и Магнохрома. Тавник је са убедљивих 3:0 савладао екипу Борца из Адрана, а Минерал 2015 је победом против Јединства (Драгосињци) са 2:1 ухватио прикључак са водећим екипама.

Највећи искорак направио је Напредак из Грачаца који је у Врдилима савладао домаћу Младост са 5:0 и са утакмицом мање дошао на четврту позицију. Изненађење је свакако победа Младих крила против фаворизоване екипе Краљево хајдука резултатом 2:0.