Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 23. коло Окружне и Међуопштинске лиге

После неочекиваног кикса Пролетера на свом терену у Печеногу, Гоч је повећао предност на 6 бодова и увећао своје шансе за освајање првог места.

У суботу и недељу одигране су све утакмице 23. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа

У окружној лиги Гоч је у комшијском дербију био бољи од Реала из Подунаваца и остварио значајну победу резултатом 2:0.

После неочекиваног кикса Пролетера на свом терену у Печеногу, Гоч је повећао предност на 6 бодова и увећао своје шансе за освајање првог места.

Рибница је неочекивано славила у гостима против Пролетера са 3:0 и одмакла екипама са зачеља табеле. У дербију зачеља у Матаругама Магнохром је победио са 2:0 и препустио последње место Матаружанима.

У Вранешима домаћи Борац и Ибар одиграли су нерешено 3:3 и задржали сигурне позиције у средини табеле. У Стублу после добре игре и резултатских преокрета домаћи Стубал је савладао екипу Гранита резултатом 3:2, док је Радник у Ушћу био бољи у дуелу са Новим Пазаром 1928 и славио са 2:1 чиме је обезбедио место у првој половини табеле.

У дуелу бивших српсколигаша у Баљевцу виђена је права ревија погодака и на крају нови пораз Рудара на свом терену (Рудар-Омладинац 4:5). У малом дербију у Ратини домаћи Полет је био бољи од Раса и после победе од 2:1 одвојио се на трећој позицији.

У међуопштинској лиги водећи двојац наставља са сигурним играма и победама и сигурно крче пут ка вишем степену такмичења. У овом колу Будућност је као гост славила против Партизана у Врби са 3:1, а истим резултатом Лазац је на свом терену савладао Гружу.

Тавник је био бољи од директног конкурента у борби за опстанак и савладао екипу Јединства са 2:1, а истим резултатом Грдица је као гост победила екипу Младости у Врдилима. Поповићи су се победом од 3:0 против комшија из Адрана учврстили на трећем месту, а Звезда је истим резултатом савладала Млада крила на свом терену у Чукојевцу и ухватила прикључак са екипама које се боре за опстанак у овом степену такмичења.

Напредак је у Грачацу био убедљив против Краљево хајдука и победом од 3:1 умакао екипама са самог зачеља табеле. Због одустајања Мораве од такмичења у овом колу је слободна била екипа Металца.