Међуопштинска лигаОкружна лига

Будућност однела бодове из Дежеве, Тавничани поклекли у Чукојевцу

У Међуопштинској лиги чак једанаест играча Звезде из Чукојевца опоменуто, што због недозвољених стартова, што због неспортског понашања!

Прошлог викенда 11/12.05.2019. године одигране су све утакмице 26.кола Окружне лиге.

Све утакмице су одигране у недељу. Ово коло је отворила утакмица у Печеногу где су се састали Пролетер и Рудар из Баљевца, славио је домаћин са 4:1, тако да је гостима овај пораз горка пилула, јер се боре за опстанак у лиги.

У Ушћу плејада голова домаћи Радник и Омладинац из Новог Села су одиграли веома добру утакмицу, домаћин се радовао и славио са 4:3. У Новом Селу, домаћин је била екипа Поповићи Врњци из Врњаца комшијама Напретку из Грачаца, и славили су са 2:1. У Јошаничкој Бањи, домаћи Гранит је коначно заиграо на нивоу и славио против Ласте из Витковца са 5:3.

У Јовцу минимална победа домаће Рибнице над Гружом из Витановца са 1:0. У Стублу подела бодова између фењераша Стубла и Кр.Хајдука 0:0. У Матарушкој Бањи одигран је комшијски дерби између домаћег Ибра и Матаруга, домаћин бољи и салавио је са 2:0. У Дежеви крај Новог Пазара, одиграна је тврда утакмице где је домаћи Рас претрпео пораз од врло добре екипе Будућности из Конарева са 1:2.

Наредног викенда играју се утакмице 27.кола. са почетком у 17,30 часова.

У Међуопштинској лиги одигране су утакмице 25. кола, две су одигране у суботу лидер на табели Младост из Врдила је са високим резултатом славила против фењераша Партизана из Врбе са 13:0, а друга је одиграна у Богутовцу, где је домаћа Бог. Бања претрпела још један пораз од Лазца са 0:2.

У Прогорелици, одиграна је борбена утакмица где је домаћин славио са 4:1 против Минерала из Рудна. У Вранешима, рутинска победа домаћег Борца над Металцом са 9:1. У Цветкама, захуктала екипа Младог радника 1925 из Грдице је надвисила домаћу Јово Курсулу са 6:1. У Метикошима, домаћа Млада Крила су надвисила Јединство из Годачице са 5:3.

У Метикошима, овог пута домаће Јединство из Драгосињаца је ремизирало са Борцем из Адрана са 1:1. У Чукојевцу, домаћа Звезда је приредила изнанеђење, борбеном игром је ремизирала са веома добром екипом Тавника из Тавника 2:2, ова утакмица биће запамћена јер је чак једанаест играча домаћег тима опоменуто, што због недозвољених стартова, што због неспортског понашања.

Идућег викенда играју се утакмице 26.кола са почетком у 17,30 часова.