Међуопштинска лигаОкружна лига

Познати термини наставка првенства у Окружној и Међуопштинској лиги

Одлуком Извршног одбора ФС Рашког округа, пролећни део првенства у Окружној и Међуопштинској лиги почеће 20/21.03.2021.године.

Обе лиге имају по једно ванредно коло, које се игра СРЕДОМ, Окружна лига 19.коло 07.04.2021.године, док Међуопштинска лига 18.коло 31.03.2021.године.

Одлуком Извршног одбора ФС Рашког округа лиге млађих категорија, Омладинска, Кадетска, Пионирска и лига Петлића, почињу 10/11.04.2021.године.

Обавештавају се клубови Окружне и Међуопштинске лиге да морају у наставку имати тренере са одговарајућом лиценцом у противном одлуком Извршног одбора а у складу са Трошковником Савеза који је измењен, биће кажњавани на првој утакмици са 1.000,00 динара, на другој са 2.000,00 динара и свим наредним тј. осталим утакмицама до краја пролећног дела првенства са 3.000,00 динара.

Такође одлуком извршног одбора клубови Окружне лиге у наредном периоду а најкасније до 05.04.2021.године(после одиграног 18.кола) мораће да доставе захтев за акредитацију службених лица која ће се налазити у техничком простору и којима ће се издати ИД картице од стране ФС Рашког округа. Клубови ће на захтеву доставити слику и персоналне податке о службеном лицу, стим што за тренера, пом.тренере, лекара и физиотарапеута морају се доставити фотокопије тренерске књижице са одговарајућом лиценцом(црвена књижица са уписаном чланарином и обављеним лекарским прегледом), а за лекара и физиотарапеута диплома о завршеном факултету или вишој школи, како би могао да обавља ове дужности, уколико клуб нема одговарајућа лица која поседују дипломе, неће уписивати у записник лекара и физиотарапеута, тако да ће у тех.простору налазити представник и тренер клуба или пом.тренер.

Клубовима Окружне лиге у наредних неколико дана биће достављен образац захтева за акредитацију службених лица који ће се налазити у техничком простору са објашњењем шта све треба доставити канцеларији ФСРО.

Клубови Међуопштинске лиге ће такође добити захтев за акредитацију службених лица у паузи између два првенства, по завршетку овог дела првенства, тако да ће исти од јесењег дела првенства такмиачрске 2021/2022.годину.

Одлуком Извршног одбора на крају ове такмичарске сезоне, неће се скраћивати Окружна лига на 14 клубова, иста остаје са 16 клубова и у наредној такмичарској сезони 2021/2022.годину такмичиће се 16 клубова.

Распореди првенства за пролећни део првенства Окружне, Међуопштинске и лига млађих категорија, јклубовима биће достављен у наредном периоду и објаваљен на интернет сајту ФСРО.

Конференције клубова неће се заказивати, због тренутне ситуације са Корона Виросом.