Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 18. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Сви мечеви су завршени, осим утакмице Реал – Нови Пазар 1928, која је прекинута у 26. минуту и о томе ће коначну реч дати надлежни такмичарски и дисциплински органи.

Првог априлског викенда одигране су утакмице 18. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги водећи Гоч је лако и убедљиво савладао екипу Радника са 4:0 и учврстио се на лидерској позицији.

У Јошаничкој Бањи Гранит и Омладинац су поделили бодове одигравши нерешено 1:1, а у Матарушкој Бањи Ибар је савладао добру екипу РАС-а из Новог Пазара резултатом 2:1.

На старом аеродрому у Краљеву Полет је славио против домаћег Магнохрома победивши са 4:2, а Рибница је у Јовцу забележила трећу узастопну пролећну победу. Овога пута су против Рудара из Баљевца заслужено славили резултатом 2:0.

У Матаругама су после прошлонедељног тријумфа у Стублу очекивали нова три бода, али су наишли на расположену екипу Борца која игра одлично овог пролећа и гости из Вранеша заслужено су тријумфовали високим резултатом 4:0.

У Печеногу је домаћи Пролетер после велике борбе савладао госте из Стубла са 2:1, док је утакмица Реал-Нови Пазар 1928 прекинута у 26. минуту и о томе ће коначну реч дати надлежни такмичарски и дисциплински органи.

У Mеђуопштинској лиги у осам утакмица само три победе домаћина.

Гружа је у Витановцу зауставила лидера на табели екипу Будућности и победом од 3:1 омогућила екипи Ласца да се домогне челне позиције после победе у Врдилима против домаће Младости резултатом 2:0.

Грдица је била убедљива против Партизана из Врбе победивши са 4:1, док су у Адранима играчи Борца катастрофално поразили госте из Сирче са 7:1.

У комшијском дербију у Метикошима Млада крила и Јединство са одиграли 1:1, а истим резултатом завршена је и утакмица бивших српсколигаша Краљево Хајдука и Металца.Поповићи настављају са добрим играма и резултатима па су овога пута минималним резултатом 1:0 донели сва три бода из Грачаца чиме су дошли до треће позиције на табели, а екипу домаћег Напретка оставили у проблемима.

У дербију зачеља Звезда је на свом терену у Чукојевцу после две пролећне победе претрпела пораз од гостију из Тавника минималним резултатом 0:1 и предстоји  јој грчевита борба за опстанак.