Међуопштинска лигаОкружна лига

Извршено жребање такмичарских бројева Окружне и Међуопштинске лиге

Данас у просторијама Савеза, Комисија за жребање парова Окружне и Међуопштинске лиге, која је именована од стране Секретаријата савеза на последњој седници, извршила је жребање такмичарских бројева за предстојећу такмичарску сезону.

Клубови Окружне лиге су у обавези да своје утакмице почну са једним млађим играчем, ове године то су играчи рођени 2001 и млађи по одлуци ФСС, ФСРЗС и ФСРО, исти играч мора бити у првом делу утакмице као бонус играч и уколико се исти мења, њега само у првом делу може заменити исти бонус играч, док у паузи између два дела утакмице и другом делу утакмице истог може заменити и играч старијег годишта рођења.

На крају ове такмичарске сезоне Окружна лига се скраћује на 14 клубова, тако да од такмичарске 2021/2022.годину лига ће имати овај број клубова.

Међуопштинска лига се скраћује на 14 клубова на крају такмичарске сезоне 2021/2022.годину.

У обе лиге клубови могу заменити укупно 5 играча у три прекида, с тим када се играчи мењају у паузи између два дела утакмице не рачуна се у искоришћени прекид.

(Пример: Клуб је у паузи између два дела утакмице заменио једног играча, остало му је јо 4 да има право да замени, то може урадити у другом делу утакмице тако у једном прекиду 2 играча, а у остала два прекида по 1-ог играча).

На седници Секретаријата усвојене су и нове пропозиције такмичења, са изменама које су усклађене са вишим степенима такмичења.Клубови посебно да обрате пажњу  у делу Наступа играча и утврђивања индентитета, јер има измена у пропозицијама такмичења.

Све напред наведено, распореди, пропозиције, трошковник и све остало везано за такмичење у наредној такмичарској сезони биће доступно на Сајту Савеза, као и достављено клубовима пре почетка првенства.