Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 22. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Протеклог викенда су одигране све утакмице 22. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

Водећи двојац наставља са победама. Полет је у Матарушкој Бањи савладао екипу домаћег Ибра са 3:2 и задржао водећу позицију. Реал је на гостовању у Баљевцу славио резултатом 2:0 и остао уз раме водећем Полету.

Нови Пазар 1928 после серије победа доживео је пораз у Конареву где је Будућност славила са убедљивих 3:0. На овој утакмици било је доста ватре и инцидентних ситуација па ће сигурно бити посла и за надлежне дисциплинске органе. Стубал је сигурно и убедљиво савладао госте из Поповића резултатом 3:0 и задржао место у средини табеле, а Пролетер наставља одличну пролећну серију. Овога пута су на врућем терену у Јовцу славили са 2:0 и то потпуно заслужено.

У сусрету старих спортских пријатеља Матаруге су савладале госте из Ушћа резултатом 2:1, а истим резултатом Рас је био бољи од екипе Омладинца из Новог Села. У дербију зачеља Гранит је на свом терену у Јошаничкој Бањи савладао екипу Борца резултатом 4:2 и после дужег времена побегао са зачеља табеле.

Утакмице наредног 23. кола играју се у среду 2. маја.

У међуопштинској лиги дошло је до промене на врху табеле. У дербију кола Ласта је славила против Груже са 3:2 и дошла на водећу позицију. Напредак је сигурно и убедљиво савладао екипу Металца резултатом 4:1 и за петама је водећим екипама.

Тавник је направио још једно изненађење и славио против Краљево Хајдука са 1:0,а Грдица је савладала екипу Минерал 2015 резултатом 3:1. У Метикошима је било највише узбуђења и на крају је комшијски дерби Млада крила – Партизан завршен без победника резултатом 3:3.

Најубедљивију победу у овом колу забележила је екипа Јединства која је у Драгосињцима напунила мрежу Магнохрома (Јединство – Магнохром 7:1). У Врдилима домаћа Младост је остварила победу против Борца са 3:2, а Јединство из Годачице наставља са серијом добрих игара и резултата. Овога пута су савладале екипу Ласца са убедљивих 3:0 и чврсто држе позицију у златној средини.

Утакмице 23. кола играју се наредног викенда.