Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 5. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Ово коло обележило је и неколико занимљивих утакмица, доста неизвесних до самог краја.

Протеклог викенда одиграно је 5. коло Окружне и Међуопштинске лиге.

У окружној лиги у овом колу постигнуто је много голова, што је реткост у последњих неколико година.

Такође ово коло је обележило и неколико занимљивих утакмица, доста неизвесних до самог краја, у Матарушкој Бањи, у Јовцу и у Јарчујку, где је Ибар минимално славио против Младости, док је Рудар у Јарчујку такође минимално славио и однео бодове, а у Јовцу подела бодова домаће Рибнице и Будућности.Гружа, Матаруге и Гранит претрпели су велике поразе са 7 примљених голова, једино  је Тавник и Млади Радник, као и Напредак и Јово Курсула одиграле своје утакмице са постигнута два и три поготка, где је Тавник са 2:0 победио Млади Радник, а Јово Курсула са 3:0 надвисио Напредак у свом Грачацу.

У међуопштинској лиги  било је доста тврдих и неизвесних утакмица, до овог кола водећа Прогорелица и Млада Крила, претрпели су прве поразе у Чукојевцу и Адранима. Комшијски дерби припао је домаћој Браћи Вуковић, која је са 2:1 поразила Милочајце. Повратник у лигу Борац у Вранешима је и у овом колу славио са 2:0 против Минерала, тако наставио са 3 бода кући један у гостима. Лазац и Стубал су забележили нове победе у улози домаћина против Слога Обрва и Младост 1981, са 2:0 и 3:1.Богутовачка Бања поново је изненадила јер је до самог краја код куће имала бод у рукама, али спретни стрелци из Годачице славили су 1:2 и избили на прву позицију на табели. Још један пораз код куће претрпела је Младост уз Опланића, од Јединства из Драгосињаца са 0:3.

Последњег викенда месеца септембра(26/27.09.2020) на програму су утакмице 6.кола Окружне и Међуопштинске лиге, које почињу у 16,00 часова, док утакмица у Милочају игра се у 11,00 часова.