Млађе категорије

Натионал из Новог Пазара победник баража Окружне Пионирске лиге ФСРО

У складу са одлукама Извршног одбора ФС Рашког округа, прваци две групе Пионирске лиге играли су две бараж утакмице за апсолутног првака Пионирске лиге Рашког округа и пласман у Пионирску лигу ФС Региона Западне Србије.

Из групе Краљево бараж је играла екипа ФК“Карађорђе“ као другопласирана екипа, с обзиром да је екипа ФК“Кикер 2“ била првак групе и има екипу у такмичењу ФСРЗС, тако да је Карађорђе из Рибнице игра бараж са прваком групе Нови Пазар ОФК “Натионал“ из Новог Пазара.

Прва утакмица је одиграна у Новом Пазару где су домаћини били успешнији и победили са 4:0. У реванш сусрету у Рибници, приказана је добра игра посебно у првом делу утакмице где је домаћи Карађорђе пружио добар отпор екипи Натионала, али у другом делу екипа Натионала је била спретнија и заслужено славила победу са 0:5, која их води у лигу млађих категорија ФС Региона Западне Србије.

Ову реванш утакмицу судили су Стојановић Никола судија са листе главног суђења Српске лиге група “Запад“, а његови помоћници били су са листе помоћног суђења Зонске лиге група “Морава“, Стојановић Ранко и Симовић Никола сви из Краљева, док је делегатску дужност обавио Миланко Милићевић спортски радник из Краљева.

По завршетку ове реванш утакмице, Комесар за такмичење и дисциплинске поступке лига млађих категорија ФС Рашког округа, Дарко Миловановић уручио је пехар капитену ОФК“Натионал“ из Новог Пазара, као и пожело много успеха у наредној такмичарској сезони.

Честитамо пионирској екипи ОФК “Натионал“ из Новог Пазара, пласман у виши степен такмичења.