Млађе категорије

Врњачка Бања победник баража Окружне Кадетске лиге ФС Рашког округа

У складу са одлукама Извршног одбора ФС Рашког округа прваци две групе кадетске лиге играли су две бараж утакмице за апсолутног првака кадетске лиге Рашког округа и пласман у кадетску лигу ФС Региона Западне Србије.

Првак групе Краљево је ФК “Врњачка Бања“ из Врњачке Бање, а групе Нови Пазар ФК “Рудар“ из Баљевца.

Прва утакмица је одиграна у Врњачкој Бањи где су гости из Баљевца били успешнији и победили минималним резултатом 1:0. У реванш сусрету у Баљевцу виђена је квалитетна игра и велика борба до самог краја утакмице, а гости из Врњачке Бање били су срећнији и спретнији и славили победу резултатом 3:2 која их води у лигу млађих категорија ФС Региона Западне Србије.

Пре почетка утакмице председник ФК “Рудар“ Зоран Матовић уручио је пригодан поклон дугогодишњем судији и инструктору прве категорије Радисавчевић Мирославу, а утакмици је присуствовао и судија Супер лиге Србије Драган Чоловић из Рашке.

Комесар за такмичење и дисциплинске поступке лига млађих категорија ФС Рашког округа Дарко Миловановић је уручио пехар капитену ФК“Врњачка Бања“ и пожелeо успех у наредној такмичарској сезони.

Честитамо кадетској екипи ФК “Врњачка Бања“ пласман у виши степен такмичења.