Млађе категорије

Карађорђе из Рибнице – првак лиге петлића ФСРО

У незваничној лиги петлића под окриљем Фудбалског савеза Рашког округа, у такмичењу је учествовало 9 екипа, а првенство је завршило 8 екипа, пошто је од пролећног дела екипа ФК “Магнохром“ из Краљева одустала од даљег такмичења.

Прво место убедљиво је освојила друга екипа ФК “Карађорђе“ која је у четрнаест одиграних утакмица забележила чак 13 победа и само једну утакмицу изгубила.

Са освојених 39 бодова заузели су прво место. Петлићи овог клуба су показали да су добри и нападачки били доста спремнији од осталих екипа, као и одбрамбеном делу где су постигли 80 погодака а примили свега 14 голова.

Пошто је Фудбалски клуб “Карађорђе“ у дане прошлог викенда 01/02. јула, био организатор и добар домаћин на турниру у малом фудбалу за различита годишта младих фудбалера, где је учествовало више екипа, тако да је на самој завршници турнира од стране Комесара за такмичење лига Петлића ФСРО, Владимира Милићевића, капитену селекције петлића ФК “Карађорђе“ уручен пехар за заслужено освојено прво места на крају такмичарске 2016/2017.године.

У кратком излагању Комесар за такмичење лига петлића ФСРО, Владимир Милићевић је ФК “Карађорђе“ пожелео успеха и наредном првенству.