Млађе категорије

Пионири Кикера доминантни у 1. Пионирској лиги – група Краљево

У баражу ће учествовати другопласирана екипа ФК “Карађорђе“ из Рибнице, која ће играти две утакмице са прваком групе Нови Пазар – ФК „Натионал АГ“из Новог Пазара.

У првој пионирској лиги – група Краљево у такмичењу је учествовало 9 екипа и све утакмице су одигране.

Прво место убедљиво је освојила друга екипа ФК „Кикер“  која је у шеснаест одиграних утакмица забележила чак 15 победа и само једну утакмицу одиграла нерешено. Са освојених 46 бодова заузели су прво место, али како ФК „Кикер“ већ има екипу у лиги пионира ФС Региона Западне Србије,  у баражу ће учествовати другопласирана екипа ФК “Карађорђе“ из Рибнице, која ће играти две утакмице са прваком групе Нови Пазар – ФК „Натионал АГ“из Новог Пазара. Победник баража стиче право играња у пионирској лиги ФС Региона Западне Србије.

Комесар за такмичење и дисциплинске поступке лига млађих категорија ФСРО, Дарко МИЛОВАНОВИЋ је на последњој првенственој утакмици где су се састали Карађорђе и Кикер-2, предао капитену Кикера пехар за освојено прво место, а екипи Карађорђа пожелео успех у баражним утакмицама за апсолутног првака Пионирске лиге ФСРО.