Обавештења

Одржани избори на свим нивоима у ФС Рашког округа (ФОТО)

Испоштовани су сви рокови за одржавање Избора на свим нивоима у ФСРО, тако што су прво одржане изборне седнице струковних организација, општинских/градских савеза, а затим и избори Општинских и Градских Савеза, као и избори струковних организација ФСРО и на крају изборна седница за председника ФС Рашког округа

У ФСГ Краљево у струковим организацијама изабрани су за председнике код судија Вукосављевић Милован,  код тренера Ђилас Дејан, док је за председника ФС града Краљево изабран Љубиша Вујовић, спортски радник из Краљева.

У ФСО Врњачка Бања, струковна организација тренера изабрала је Предрага Гроздановића, док струковна организација судија није одржала седницу, а за пердседника овог савеза изабран је поново Горан Жерађанин, спортскки радник из Новог Села.

У ФСО Нови Пазар-Рашка-Тутин, избори су овог пута протекли тужно, јер је све фудбалске раднике задесила тужна вест да је након одржане изборне седнице где је поново изабран на функцију председника преминуо Сенад Љајић “Сенко“, спортски радник из Новог Пазара, док у струковним организацијама овог савеза за судије изабран је Енес Гегић, код трнера Изет Љајић.

Након спроведних напред наведених седница, одржане су прво седнице струковних организација судија и тренера ФС Рашког округа,, којом приликом за председника судијске организације изабран Светислав Марушић, инструктор прве категорије из Краљева, а код тренера изабран је Рашо Бабић, тренер са А лиценцом.

У четвртак 28.фебруара 2019. одржана је Изборна седница Скупштине фудбалског савеза Рашког округа. Седница је одржана у сали Регионалне привредне коморе у Краљеву.

После избора радних тела Скупштине усвојен је записник са 5.редове седнице Скупштине Савеза која је одржана 9.марта 2018.године у Краљеву.Потом је усвојен и извештај о раду Савеза у периоду између две седнице Скупштине као и извештај о финансијском пословању Савеза.

Потом је за новог председника Савеза једногласно изабран Слободан Ђерковић, спортски радник из Краљева. Све напред наведене изборне седнице протекле су демократски у спортском духу и исте су одржане по важећим актима и упуствима одбора за хитна питања ФСС.