Обавештења

Обавештење клубовима у вези КОМЕТ система за такмичење од наредне 2021/22 сезоне

Одлуком ФС Србије, од наредне такмичарске сезоне 2021/2022.године, Окружна сениорска  и лиге млађих категорија ФС Рашког округа, водиће се у КОМЕТ систему.

Клубови су дужни да у својим седиштима-службеним просторијама обезбеде приступ употребе интернета.

Клубови су дужни да одреде лице које ће похађати обуку за КОМЕТ такмичење да до понедељка 31.05.2021.године до 10,00 часова доставе канцеларији ФС Рашког округа, следеће

Име и презиме одговорног лица, његов матични број, број мобилног телефона и МЕЈЛ адресу (која до сада није у Комет систему)  и биће коришћена за приступ подацима за клуб.

Клуб који нема е-mail адресу дужан је да отвори нову или одговорно лице које буде одређено за Комет систем такмичења, али под условом да та е-mail адреса не постоји до сада у Комет систему.

Тај е-mail ће се искључиво користити за КОМЕТ такмичење тог клуба. (Мејл се може отворити по називу клуба или по физичком лицу које ће представљати клуб).

Обука за клубове ће почети од 07.06.2021.године, а распоред ће доставити Фудбалски савез региона Западне Србије

Клуб је дужан да до 31.05.2021.године до 10,00 часова канцеларији ФС Рашког округа, достави напред тражене податке, писмено neposredno у канцеларији савеза или путем мејла: fsrokv@mts.rs