Обавештења

Обавештење клубовима у вези КОМЕТ система за такмичење

У складу са одлукама Извршног одбора Фудбалског савез Србије и закључака са састанка у ФСС са секретарима свих регистрационих савеза у Србији  који је одржан у петак 24.децембра 2021.године у центру ФСС у Старој Пазови,  извештавамо Вас о следећем:

  • Сви клубови који припадају ФСГ Краљево дужни су да што пре, а најкасније до 1.марта 2022.године за све  регистроване играче доставе нове фотографије (које не смеју бити старије од 6 месеци) канцеларији Савеза ради замена фотографија свих играча у комет систему ФСС. Клубови који поседују шифре и играју у комет систему такмичења сами могу извршити замене фотографија својих играча.
  • За играче који се региструју у зимском прелазном року ( од 17.јануара 2022.године) нове фотографије обавезно достављају уз регистрацију.
  • Фотографије се могу доставити и у електронској форми (мејл адреса :fsrokv@mts.rs   или путем вибера на број:064-864-0235.
  • Сви клубови међуопштинске, градске и лига млађих категорија у обавези су да што пре , а најкасније до 1.марта 2022.године доставе име лица које ће бити „администратор“ клуба за комет систем такмичења  са следећим подацима:

Име и презиме, ЈМБГ, број телефона и мејл адреса клуба како би на време била организована обука од стране стручне службе ФСС за вођење такмичења у комет систему.

Напомињемо да ће се од наредне такмичарске сезоне (2022/23) сва такмичења на нивоу ФСС организовати искључиво у Комету.

Председник Савеза
Љубиша Вујовић