Међуопштинска лигаОбавештења

ФK Младост из Врдила – 45 година постојања и рада

Фудбалски клуб “Младост“ из Врдила прославио је 45 година постојања и рада.

Прослава је организована у Црквеном дому у Врдилима у присуству великог броја бивших фудбалера и званичника ФС Рашког округа и ФС града Краљево.

На почетку прочитана је историја клуба, а све присутне поздравили су Слободан Ђерковић председник ФС Рашког округа и Александар “Ацо“ Радичевић председник ФК“Младост“ из Врдила.

Фудбалски клуб “Младост“ из Врдила је клуб дуге и плодне историје. Такмичио се од подсавезних лига, преко лига бившег краљевачког региона, и у тадашњој лиги Западно моравској, а и дуго година у Окружној лиги ФС Рашког округа.

Данас је клуб члан Међуопштинске лиге ФС Рашког округа, са новим условима, са ново изграђеним осветљењем новим рефлекторима укупно 24, са решеним горућим проблемом снабедовањем водом, тако да је изграђен и бунар и овај проблем је решен.

Да све ово данас изгледа овако, а посебно обезбеђивање услова за нормалан рад у клубу и за нормално такмичење, побринуло се актуелно руководство клуба састављено све од бивших фудбалера овог клуба и то: Александар Радичевић, Драган Поподић “Поп“, Милан Марковић “Мико“, Милош Урошевић“Шуле“, Миле Бркушанин“Миле брко“, Саша Стефановић“Сале“, Миодраг Милићевић“Микица“, Радован Вујовић“Вујџа“ и Драган Дражовић“Дражо“.

Наведена управа клуба, ништа не би постигла да нису уз клуб, добронамернн пријатељи клуба, донатори и верни навијачи, као и сваки онај гледаоц који купи улазницу на првенственим утакмицама.

Данас у клубу играју млади играчи из Врдила и неколицина њих из околине.

ФС Рашког округа и ФС града Краљево, честитају јубилеј ФК“Младост“ из Врдила и желе што више успеха на свим пољима у наредном периоду.