Међуопштинска лигаОкружна лигаСудије

Одржан семинар службених лица Фудбалског савеза Рашког округа (ФОТО)

Одзив судија и делегата је био веома добар, а посебно са листе Окружне лиге.

У суботу  07. марта 2020. године, одржан је семинар службених лица Фудбалског савеза Рашког округа.

Семинар је организован и спроведен од стране КУС-а ССОС ФСРО. Семинар службених лица одржан је у просторијама ЕСТШ“Никола Тесла“ у Краљеву и спортској хали  ЕСТШ“Никола Тесла“ у Краљеву.

Одзив судија и делегата је био веома добра, а посебно са листе Окружне лиге.

 Судије и делегати  који нису присуствовале овом семинару исти ће бити позвани за поновни семинар службених лица, који ће бити балговремено заказан и објављен.

Оцена КУС-а је да су сва службена лица којс су се одазвала семинару одрадила свој део посла ео успешно, а посебно су похвалили дисциплину свих службених .лица.

На овом семинару организована провера физичке припремљености судија у спортској хали где су судије тестиране ткз. Јо-јо тестирањем, који се примењује на вишим степенима такмичења и веома су биле успешне у физичкој припремљености.

Од страен Комесара који руководе такмичењем и који делегирају судије, службена лица су упозорена на озбиљност  у наставку првенства и свима је исти циљ што успешнији завршетак првенства у обе лиге.

Семинар је отворио председник ССОС  Светислав Марушић, поздравио руководство семинара и све присутне истима пођело доста успеха у пролећном делу првенства.

Председник Савеза Слободан Ђерковић  поздравио је руководство семинара, сва службена лица која су учествовала на семинару, истима пожелео што више успеха у наставку такмичарске сезоне, као и приватном животу.