Међуопштинска лигаОкружна лига

Завршена јесења полусезона у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО

Пролетер из Печенога јесењи првак Окружне лиге, док ће Јово Курсула из Цветака дочекати пролеће као јесењи првак Међуопштинске лиге

Одиграним утакмицама 15. кола, протеклог викенда (16/17.11.2019.) завршена је јесења полусезона такмичарске 2019/2020. године у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО.

У окружној лиги у Печеногу, јесењи првак Пролетер је у неубедљивој игри славио против Карађорђа минимално 1:0. У Јовцу, домаћин је био Тавник који издржава казну забране играња на свом игралишту, са 6:0 славио је против Краљево Хајдука.

У Јошаничкој Бањи, домаћи играчи домаћег Гранита су коначно заиграли на нивоу и пбедили Младог радника 1925 са 2:0, тако да су освојили важне бодове у борби за опстанак у лиги. У Вранешима, фењераш домаћи Борац и овог пута је претрпео још један пораз од неугодне екипе Матаруга са 1:3. У Врдилима у комшијском дербију домаћа Младост је славила против Будућности са 2:0.

У Баљевцу, домаћи Рудар и гружа су поделили бодове 1:1. У Матарушкој Бањи, играчи Ибра су обрадовали своје верне навијаче и заслужено победили Рибницу са 3:1. У још једном комшијком дербију, одиграном у Новом Селу, домаћа екипа Поповићи врњци из Врњаца је поражена од Напредка из грачаца са 0:2.

У Међуопштинској лиги у комшијском дербију у Лађевцима, домаћа Браћа Вуковић и лидер на табели Јово Курсула су ремизирали без голова 0:0. У Метикошима, захуктала Млада Крила су убедљиво надвисила Богутовачку Бању са 5:0.

У Новом Пазару, веома добра екипа Јединства из Тутина високим резултатом чак са 7:0 поразикла Прогорелицу. У Чукојевцу, играчи Звезде су са 3:1 нанели пораз Младости из Штулца и тако обрадовали своје навијаче. У Стублу, на једној узбудљивој утакмици, састали су се домаћи стубал и Минерал 2015 из Рудна, где су домаћи постигли победоносни погодак у последњим минутима утакмице и салавили са 2:1.

У Годачици домаће Јединство је коначно заиграло на бољем нивоу у нанело пораз Милочајцу са 3:1. У Адранима, фењераш Борац пружио је јак отпор неугодној екипи Лазца, али је претрпео минимална пораз 0:1

Наставак првенства У Окружној и Међуопштинској лиги очекује се половином месеца марта 2020. године, када ће кренути пролећни део првенства утакмицама 16. кола.