Међуопштинска лигаОкружна лига

Закотрљала се лопта на теренима Рашког округа

Радник славио у дербију кола Окружне лиге.

Протеклог викенда 16/17.03.2019. године, настављено је првенство у Окружној и Међуопштинској лиги и одигране су све утакмице 16. кола.

У окружној лиги први у суботу се састали Рудар и Омалдинац, који су играли нерешено 1:1, остале утакмице игране су у недељу.

У Ушћу у дербију кола домаћи Радник је славио са 2:1, победник је решен у другом делу утакмице, а по приказаној игри обе екипе заслужују похвале, а одиграна је права првенствена и борбена утакмица. У Мат.Бањи играчи Ибра су разочарали своје навијаче и са екипом Стубла су поделили бодове 1:1.

У Новом Пазару , домаћи Рас је са 2:0 нанео пораз Рибници из Јовца. УКонареву победа домаће Будућности минимално 1:0 против Гранита из Још.Бање. У Матаругама домаћи играчи обрадовали су своје навијаче јер су са 2:0 савладали екипу Поповићи Врњци из Врњаца.

Минималним резултатом 1:0 славио је и Кр.Хајдук против Напредка из Грачаца. У комшијском дербију у Витановцу, славила је домаћа Гружа са 3:2 против Ласте из Витковца.

У Међуопштинској лиги, ово коло отворила је утакмица Младост из Врдила и јединство из Годачице, утакмица играна у Конареву, због радова на терену у Врдилима, првопласирана Младост је наставила са победама и славила 4:1.

Остале утакмице игране су у недељу. У преподневном термину играли су Металац и Млади радник 1925(доскорашњи назив клуба Грдица), исти су ремизирали без погодака 0:0. Екима из Рудна, домаћи Минерал 2015 је славио минимално против Лазца 1:0. У Врби велики пораз домаћих екипе Партизана где је Тавник славио са 0:10.

У Прогорелици домаћа Прогорелица је обрадовала своје навијаче победом против Борца из Адрана са 2:1. У Вранешима изненађење, домаћи Борац је претрпео пораз од Јединства из Драгосињаца. Домаћа Звезда из Чукојевца је славила миниално са 1:0 против Младих крила из Метикоша. У Цветкама Јово Курсула је поражен од врло добре екипе Богутовачке Бање са 2:3.

Наредног викенда 23/24.03.2019,године играју се утакмице 17. кола у обе лиге и исте почињу у 15,00 часова.