Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 17. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

У комшијском дербију Окружне лиге славио Пролетер из Печенога.

У дане викенда 23/24.03.2019.године, одигране су првенствене утакмице Окружне и Међуопштинске лиге.

У окружној лиги први у суботу у Новом Селу састали су се Омладинац и Матаруге, где је домаћи Омладинац минимално славио против фењераша Матаруга са 1:0.

У комшијском дербију у Стублу минимално са 0:1 славило је лидер на табели Пролетер из Печенога. Поред реке Груже у Витановцу, домаћа Гружа је са 2:0 испратила Радник из Ушћа. У Витковцу домача Ласта и Краљево Хајдук су ремизирали са непопуларних 0:0. У Грачацу, гости носе сва три бода домаћи напредак и Рудар 1:3.

У Врњцима на отварању нове сезоне и пресељења клуба у ово место, домаћи Поповићи Врњци су претрпели пораз од Будућности из Конарева са 1:3. Још један пораз домаће екипеи то у Јошаничкој Бањи, домаћи Гранит је убедљиво савладан од екипе Раса са 1:4. У Јовцу домаћа Рибница коначно је дошла до важних бодова против Ибра 2:0.

У Међуопштинској лиги у овом колу три утакмице игране су у суботу. У дербију кола Млади радник 1925 претрпео је пораз на свом игралишту минималним резултатом 0:1 од врло добре екпе Тавника из Тавника.

У Метикошима још једно лоше издање домаћих играча, где је Борац из Вранеша славио са 1:4. Док је у Богутовцу, домаћа Богутовачка Бања славила против Звезде са 5:2. Остале утакмице игране су у недељу, лидер на табели Младост из Врдила је у Адранима убедљиво савладала домаћи Борац са 0:5. У Цветкама домаћи Јово Курсула је славио против фењераша Партизана из Врбе са 4:1. У Лазцу домаћи играчи расположени су били као и стрелци и са високим резлтатом 5:0 славили против Металца из Краљева.

У Годачици одиграна је чврста и неизвесна утакмица до самог краја, где је домаће Јединство славило са 3:2 против Минерала 2015 из Рудна. У Метикошима је Јединство из Драгосињаца претрпело пораз од Прогорелице са 1:2, јер изводи радове на свом терену у Драгосињцима, тако да је приморано да игра утакмице у Метикошима.

Наредног викенда 30/31.03.2019. године играју се утакмице 18. кола у обе лиге и исте почињу у 15,30 часова, док утакмице 19. кола Међуопштинске лиге играју се следеће среде 03.04.2019. године осим утакмице Јединство (Д) – Минерал 2015 која се игра се у четвртак 04.04.2019. године.