Окружна лига

Карађорђе сигуран у Грдици, Будућност и даље на -3

Прошлог викенда 01/02.05.2021.године одигране су све утакмице 23.кола Окружне лиге и Међуопштинске лиге.

За време првомајских и ускршњих празника неколико утакмица је одиграно у суботу а све остале у недељу, како у Окружној тако и Међуопштинској лиги.

У суботу, другопласирана екипа Будућности је у Шутенвцу савладала минималним резултатаом неугодну екипу Јединства из Тутина. У Јарчујку је одигран дерби зачења домаћа екипа Краљево Хајдука славила је против Груже са 5:3. У Грдици је виђена голеада, лидер на табели Карађорђе је са 0:9 славио против Младог Радника 1925. Остале утакмице игране су у недељу: Поповићи Врњци, због казне своју утакмицу су играли у улози домаћина у Метикошима, где је Јово Курсула однео три бода са резлтатом 2:4. У Матаругама нерешен исход између Матаруга и Гранита 1:1, али домаћин је имао веће и боље шансе, које није реализовао. У Грачацу домаћи Напредак напокон је обрадовао своје симпатизере, победом 2:1 против Младости из Врдила. У Јовцу домаћа Рибница више имала од игре и заслужено савладала Ибар са 2:0.

У Међуопштинској лиги две утакмице су одигране у суботу: у комшијском дербију Богутовачке бање и Прогорелице, гости су били убедљиви и славили са 0:4. У Стублу, домаћин је високим резултатом 5:1 славио против Јединства из Драгосињаца. Остале утакмице одигране су у недељу: У Штулцу, домаћа Младост је поклекла од Младих Крила резултатом 2:3. У Годачици неизвесна утакмица је била до краја резултатски, где је Јединство и Слога Обрва завршено 2:2. У Лазцу, домаћи играчи су било успешнији од Минерала 2015 и славили победу од 2:0. У Чукојевцу, домаћа Звезда наствила је са добрим играма овог пута са 2:0 савладала је Милочајац. У опланићима Младост и Борац из Адрана су ремизирали без голова 0:0. У Вранешима домаћи Борац је савладао са 2:1 Браћу Вуковић

 Наредног викенда 08/09.05.2021.године, играју се утакмице 24.кола. са почетком у 17,00 часова.