Међуопштинска лигаОкружна лига

Спуштена завеса на јесењи део првенства у лигама ФС Рашког округа

Младост из Врдила најбоља у Окружној лиги, док је Борац из Вранеша јесењи првак Међуопштинске лиге

Одиграним утакмицама 15. кола, протеклог викенда (20/21.11.2020) завршена је јесења полусезона такмичарске 2021/2022. године у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО.

У окружној лиги у Печеногу, у дербију кола састали су се домаћи Пролетер и Тавник, где је из два казнена удраца славио домаћин са 2:0.

У Баљевцу је домаћи Рудар славио минимално 1:0 против Омладинца из Новог Села. У Делимеђу фењераш на табели домаћи Нови Пазар 1928 славио је високим резултатом 5:0 против Звезде из Чукојевца. У Матарушкој Бање домаћи Ибар је славио са 3:1 против комшија из Прогорелице. У Конареву, домаћа Будућност и Рибница из Јовца, одиграли нерешено 2:2. У Новопазарској Бањи домаћин је била екипа Јединства 2017 из Тутина која је са виским резултатом испратила Радник из Ушћа 6:2. У Грачацу је одигран још један дерби између домаћег Напретка и Раса из Новог Пазара, домаћин је славио минимално 1:0. У Матаругама, одигран је комшијски дерби између домаћина Матаруга и Младости из Врдила, где су гости били бољи и славили са 0:3. Последњег викенда новембра месеца одиграна је заостала одложена утакмица 13.кола између Јединства 2017 и Младости из Врдила, утакмица је одиграна на градском стадиону у Тутину, Младост је славила минимално 0:1.

У Међуопштинској лиги одигране су утакмице последњег 15.кола у Јесењем делу првенства. На прелепој планини Рудно домаћи Минерал 2015 славио је 4:0 против Груже из Витановца. У Ратини је екипа Омладинца била домаћин Јединству из Годачице, где је гост славио минимално 0:1. У Ковачима домаћи Аполон 2018 пружио је отпор лидеру на табели Борцу из Вранеша, где су гости били убедљиви и славили 3:6.

У Студеници домаћи Студен Витез је поражен од Гранита из Јошаничке Бање 1:2. У Ласцу домаћи Лазац је поражен 1:2 од Браће Вуковић из Лађеваца. У Обрви домаћи милочајац је славио високо 7:0 против јединства из Драгосињаца. У Јарчујку домаћи Краљево Хајдук је заслужено победио са 5:1 екипу Поповићи Врњци из Врњаца. У Метикошима још један пораз домаћих Младих крила са 0:2 од Јово Курсуле из Цветака.

Наставак првенства у Окружној и Међуопштинској лиги наставља се утакмицама 16.кола, половином месеца марта 2022.године, када ће кренути пролећни део првенства.