Међуопштинска лигаОкружна лига

Одигране су утакмице 8. кола Окружне и Међуопштинске лиге

Прошлог викенда 02/03.10.2021.године одигране су све утакмице 8.кола Окружне и Међуопштинске лиге.

Одиграна је половина првенства у Јесењем делу ове такмичарске сезоне.

У Окружној лиги у суботу одиграна је једна утакмица у Врдилима, где је домаћа Младост савладала са 2:1 Пролетер у једној веома доброј и коректној утакмици, где је више од игре приказано у другом делу утакмице. У недељу су одигране све остале утакмице: у Тавнику је одигран дерби кола где су се састале две квалитетне екипе домаћи Тавник и Будућност из Конарева, гости су славили са 1:2 и тако задржали лидерску позицију на табели. У Јовцу домаћа Рибница је са 3:1 славила против Прогорелице.

У Грачацу убедљива победа домаћег Напретка са 5:0 против фењераша Новог Пазара 1928. У Шутеновцу домаћа екипа Јединство 2017 у веома неизвесној утакмици славила је са 3:2 против Ибра. У Матаругама коначно радовање домаћих навијача где су Матаруге са 2:1 поразиле Рудар из Баљевца. У Дежеви рекло би се рутинска победа домаћег Раса против Омладинца из Новог Села са 4:0. У Ушћу домаћи Радник је славио са 5:1 против Звезде из Чукојевца.

У Међуопштинској лиги једна утакмица одиграна у суботу и то у Метикошима, домаћа Млада Крила и Омладинац из Дракчића поделили су бодове непопуларним резултатом 0:0. У недељу су одигране све остале утакмице и то: у Обрви, где је домаћин Милочајац који је са 7:0 испратио посрнулу екипу Студен Витеза из Студенице. У Витановцу домаћа Гружа је у последњем минуту утакмице славила са 1:0 против Ласца. У Јарчујку подела бодова 3:3, Краљево Хајдука и Аполона 2018.

У Цветкама домаћа екипа Јово Курсула убедљиво је савладала Минерал 2015 из Рудна са 5:1. У Врњцима, опет пораз домаће екипе Поповићи Врњци са 0:1 од Јединства из Годачице. У Драгосињцима домаће Јединство претрпело је пораз од лидера на табели Борца из Вранеша са 0:3. У Лађевцима друга узастопна победа домаће екипе Браћа Вуковић овог пута са 3:1 против Гранита из Јошаничке Бање.

Наредног викенда 09/10.10.2021.године, играју се утакмице 9.кола. са почетком у 15,30 часова.