Међуопштинска лигаОкружна лига

Ибар успешнији у комшијском дербију у Матарушкој Бањи

Одигране су све утакмице 2. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги Стубал је савладао екипу Реала из Подунаваца са убедљивих 4:0, а у комшијском дербију у Матарушкој Бањи Ибар је славио против Матаруга са 2:0.

Рибница је са убедљивих 3:0 победила екипу Радника, а Рудар је био бољи од новајлије из Поповића победивши резултатом 2:1. Истим резултатом и Рас је савладао екипу Будућности из Конарева (2:1), а Омладинац се брзо опоравио од пораза на свом терену у 1. колу и у Вранешима савладао екипу домаћег Борца са убедљивих 3:0.

Пролетер је неочекивано лако изгубио од гостију из Ратине резултатом 0:3, а Гранит је у Јошаничкој Бањи претрпео катастрофалан пораз од гостију из Новог Пазара (1:6).

У међуопштинској лиги домаће екипе су славиле у чак шест сусрета, једна утакмица завршена је без победника, а једину победу за госте у овом колу извојевао је тим Краљево Хајдука који је са минималних 1:0 победио у Годачици екипу Јединства, новог члана ове лиге.

Младост је у Врдилима савладала екипу Магнохрома са убедљивих 3:0, а истим резултатом је и Ласта славила против Металца на свом терену у Витковцу. Гружа је била боља од Партизана и победила са 3:1, баш као и Лазац екипу Минерала 2015 са Рудна.

Грдица је минималним резултатом 1:0 победила госте из Тавника, а у Метикошима домаћа Млада крила су са високих 5:1 савладали екипу Напретка из Грачаца. Без победника је завршена само утакмица у Драгосињцима где су домаће Јединство и Борац из Адрана поделили бодове одигравши 1:1.