Међуопштинска лигаОкружна лига

Креће првенство у Окружној и Међуопштинској лиги ФС Рашког округа

Наредног викенда почиње првенство у окружној и међуопштинској лиги ФС Рашког округа.

У Окружној лиги у суботу се прво састају Омалдинац и Рудар у Новом Селу. Све остале утакмице играју се у недељу и то у преподневном термину од 11,00 часова састају се Поповићи-Врњци-Матаруге у Опланићима, а у Печеногу такође са почетком у 11,00 домаћи Пролетер и Радник из Ушћа.

У поподневном термину игра се дерби комшија Ласта из Витковца и Гружа из Витановца нови Окружно лигаши. У Стублу домаћи Стубал дочекује Ибар из Мат. Бање. У Грачацу састају се домаћи Напредак и Краљево Хајдук клубови који су такође овог лета ушли у виши степен такмичења. У Јошаничкој Бањи домаћи гранит дочекује Будућност из Конарева, а у Јовцу Рибница екипу Раса из Новог Пазара.

У Међуопштинској лиги у суботу је на програму су три утакмице и то: у Грдици домаћа грдица се састаје са Металцем, у Метикошима домаћа Млада крила дочекују Звезду из Чукојевца проватника из градске лиге и у Богутовцу домаћа Бог.Бања дочекује Јово Курсулу из Цветака, обе екипа су нови чланови МФЛ.

У недељу су све остале утакмице у поподневном термину, у Тавнику домаћи Тавник се састаје са Партизаном из Врбе, у Лазцу, домаћи Лазац дочекује Минерал 2015 из Рудна, у Годачици домае Јединство игра са екипом Младости из Врдила, у Адранима домаћи Борац дочекује Прогорелицу нову екипу у овом рангу такмичења. У Драгосињцима домаће Јединство дочекује Борца из Вранеша екипу која је испала из Окружне лиге.

Распоред првенства за јесењи део Окружне лиге можете преузети ОВДЕ.

Распоред првенства за јесењи део Међуопштинске лиге можете преузети ОВДЕ.