Међуопштинска лигаОкружна лига

Завршен јесењи део првенства у Окружној и Међуопштинској лиги

Пролетер из Печенога презимиће на првом месту Окружне лиге, док је Младост из Врдила јесењи првак у Међуопштинској лиги.

Одиграним утакмицама 15. кола, протеклог викенда (17/18.11.2018) завршена је јесења полусезона такмичарске 2018/2019. године у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО.

У окружној лиги све утакмице последњег кола јесењег дела првенства одигране су у Недељу, док у Међуопштинској лиги две утакмице одигране су у Суботу и остале у недељу.

У дербију кола окружне лиге, домаћи Ибар из Матарушке Бање је победио јесењег првака екипу Пролетера из Печеног са 2:0. У Витковцу домаћа Ласта је славила убедљиво са 4:0 против Радника из Ушћа.

У Витановцу још један дебакл домаће Груже, овог пута Напредак из Грачаца је славилио са 1:2. У Јарчујку домаћи Краљево Хајдук је успео да изједанчи са на 1:1 са веома неугодном екипом Омладинца из Новог Села. У Баљевцу коначно се Рудар пробудио и славио четврту победу са 4:2 против екипе Поповић Врњци из Поповића.

У Матаругама до самог краја је одиграна неизвесна утакмица где су Матаруге и Гранит из Јошаничке Бање, ремизирали 1:1. У Конареву домаћи играчи су разочаарли своје навијаче јер су још једном ремизирали 1:1 против екипе Рибнице из Јовца. У Дежеви код Новог Пазара домаћи Рас је са високим резултатом славио против Стубла из Стубла са 4:0.

У овој лиги одиграће се одложена утакмица 13. кола: Ласта – Омладинац иста се игра у Недељу 25.11.2018. године у Витковцу са почетком у 13,00 часова.

У Међуопштинској лиги у Суботу су одигране две утакмице и то јесењи првак екипа Младости коај ове сезоне игра утакмице као домаћин у Конареву, овог пута славила је 3:0 против Лазца из лазца и задржала водећу позицију на табели.

У Богутовцу, Богутовачка Бања је са 8:1 славила против фењераша Партизана из Врбе. У Вранешима састала су се два Борца, домаћин је био веома успешан и славио са 8:1 притив Борца из Адрана. У лађвцима без голова одиграли су Јово Курсула и Млада крила из Метикоша.

У Печеногу домаћа Звезда је са 2:0 испратила Јединство из Драгосињаца. У Прогорелици још један реми 1:1, између домаће Прогорелице и Јединства из Годачице. На прелепој планини Рудно, домаћи играчи Минерала 2015 су поклекли против Грдице 0:2.

У овом колу и трећа утакмица је завршена ремијем где је домаћи Металац у Конареву одиграо нерешено 2:2 са екипом Тавника из Тавника.

Наставак првенства У Окружној и Међуопштинској лиги очекује се крајем марта месеца 2019.године тј. када ће кренути пролећни део првенства и почеће утакмицама 16. кола.