Међуопштинска лигаОкружна лига

Завршен јесењи део првенства у Окружној и Међуопштинској лиги

Одиграним утакмицама 15. кола, протеклог викенда (28/29.11.2020) завршена је јесења полусезона такмичарске 2020/2021. године у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО.  

У окружној лиги, јесењи првак Карађорђе је у једној квалитетној и узбудљивој утакмици славио минимално 0:1 против домаћег Јединства 2017 из Тутина.

У Баљевцу  је одиграна веома узбудљива и до краја неизвесна утакмица између домаћег Рудара и Будућности из Конарева, која је завршена без победника 0:0, тако да Карађорђе и Будућност имају исти број бодова, али бољу гол разлику има Карађорђе и тако је избио на врх табеле. У Цветкама, домаћи Јово Курсула је посрнуо против врло неугодне екипе Младости из Врдила, која је славила са 0:2.

Најзад, у Јошаничкој Бањи славио је Гранит против фењераша Груже из Витановца и то високим  резултатом 8:1.  У Тавнику рекло би се рутинска победа домаћих играча минимално 1:0 против Напретка из Грачаца. У Матаругама домаћи игарчи извојевали су победу са 2:1 против врло добре екипе Рибнице из Јовца У Адранима, домаћи Млади радник 1925 из Грдице одиграо је утакмицу у улози домаћина с обзиром да реновира сопствени терен у грдици, и славио је против Ибра из Мат.Бање са 3:1.У Новом Селу, домаћин Поповићи Врњци забележили су победу против Краљево Хајдука са 2:1.

У Међуопштинској лиги у дербију који је одигран у Лазцу, допмаћин је славио са 1:0 против Младих Крила и тако освојио јесењу титулу. У Стублу у комшијском дербију домаћи играчи стубла су претрпели неугодан пораз од комшија Звезде из Чукојевца са 0:2. У Богутовцу добра партија играча Богутовачке Бање, који су славили против Младости из Опланића са 4:1.

У Годачици домаће Јединство и Борац из Вранеша одиграчи су без голова 0:0. У Штулцу домаћа Младост забележила је и трећу победу у овом делу првенства и славила је 3:1 против Браће Вуковић из Лађеваца. У Обрви друга победа домаће Слоге која је славила са 4:3 против Борца из Адрана. У Прогорелици домаћин је био бољи од Милочајца са 3:2 и у Драгосињцима домаће Јединство претрпело је још један пораз у низу од Минерала 2015 из Рудна минимално 0:1.

Наставак првенства у Окружној и Међуопштинској лиги наставља се утакмицама 16.кола, половином месеца марта 2021.године, када ће кренути пролећни део првенства.