Обавештења

Одржана 15. седница Извршног одбора ФС Рашког округа

У уторак 8. августа 2017. године у просторијама Савеза у Краљеву одржана је 15. седница Извршног одбора ФС Рашког округа. Седници је присуствовало 11 од укупно 15 чланова ИО.

Поред усвајања записника са 14. седнице која је одржана 12. јула 2017. године у Краљеву, Извршни одбор је донео одлуку да за сезону 2017/2018. умањи рачуне за паушале за такмичење клубова у лигама ФС Рашког округа.

За комесара за делегирање судија окружне лиге изабран је Драган Радисавчевић, судија 1.категорије из Краљева.

На захтев Извршног одбора ФС Региона Западне Србије заказује се седница Скупштине ФС Рашког округа за уторак 29. августа 2017. године. Седница Скупштине ће се одржати у Краљеву, а време, место и дневни ред утврдиће се на седници Секретаријата која ће се одржати у наредних недељу дана.

Усвојене су Пропозиције такмичења у лигама ФС Рашког округа за такмичарску 2017/2018.годину и донесене су одлуке о попуни окружне и међуопштинске лиге.

Уместо ФК „Лазац“ из Ласца у окружној лиги у наредној такмичарској години играће ФК „Поповићи“ из Поповића, а уместо ФК „Браћа Вуковић“ у међуопштинској лиги играће победник две утакмице баража у којима се састају другопласиране екипе из групе Ибар и Морава градске лиге Краљево (ФК Бане 1931 – Рашка и ФК Јединство – Годачица).

Прва утакмица баража игра се у Рашки у суботу 12.августа,а друга утакмица у Годачици у среду 16. августа 2017.године.Почетак обе утакмице заказан је за 17,30 часова.