Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 12. коло Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Карађорђе из Рибнице убедљив против Борца из Враенша

У недељу 27.10.2019. године одигране су све првенствене утакмице 12. кола Окружне лиге.

У Јарачујку, домаћи Краљево Хајдук је славио против првопласирене екипе Пролетера минимално 1:0. У Новом Селу, Поповићи Врњци у улози домаћина надвисили су Ибар и Мат. Бање са 4:2.

У Грачацу поново разочарење домаћих навијача, домаћи Напредак и Рудар су ремизирали 1:1. У Рибници, Карађорђе је био убедљив против фењераша Борца из Вранеша и нанео му тежак пораз са 8:0.

У Јовцу, препорођена Рибница убедљиво са 4:0 је испратила Младост за Врдила. У Витановцу мало изнанеђење, захуктала Гружа претрпела пораз минималним резултатом од Гранита из Још. Бање са 0:1.

У Матаругама, домаћа екипа Матаруга је претрпела пораз од веома неугодне екипе Тавника из Тавника са 1:3. У Конареву још један пораз домаћина, домаћа Будућност је поражена од Младог радника 1925 из Грдице са 2:3.

У Међуопштинској лиги у овом колу једна утакмица је одиграна у суботу и то Бог.Бања и Јединство (Г) су на реновираном игралишту у Богутовцу ремизирали 2:2.

Остале утакмице одигране су у неддељзу где су се састали, у Адраним Борац и Стубал, који су такође ремизирали 1:1. У Милочају у комшијском дербију, гостујућа екипа Браћа Вуковић из Лађеваца надвисила је домаћи Милочајац са 0:3. У Рудном, можда изненађење кола, гостујућа Звезда је поразила домаћи Минерал 2015 са 1:4. У Драгосињцима састала су се два имењака домаће Јединство и Јединство из Тутина, који су поделили бодове и одиграли 2:2.

У Цветкама, домаћи Јово Курсула је славио против Младих Крила из Метикоша. У Штулцу, одиграна је занимљива утакмица између домаће Младости 1981 и Прогорелице, где је домаћин био успешнији и славио са 2:0.

Првог викенда Новембра 02/03.11.2019. године играју се утакмице 13. кола у обе лиге и исте почињу у 14,00 часова.