Обавештења

Настављено традиционално дружење ФСО Параћин и ФСГ Краљево

У уторак 14. маја 2019. године настављено је традиционално вишедеценијско дружење фудбалских савеза Краљева и Параћина.

На помоћном терену ФК „Јединство“ у Параћину, одиграна је утакмица селекција градских лига два братска Савеза. Сусрет је завршен победом гостију из Краљева, резултатом 0:1, прелепим поготком голгетера Бoгутовачке Бање, Живковић Филипа.

Ову утакмицу судиле су три даме, главни судија је била Милица Стевановић из Краљева, а њене колегинице помоћницу биле су Ања Обрадовић и Тамара Миловановић, обе из Параћина.

Чланови делегација два Савеза евоцирали су успомене на раније сусрете који се одржавају од седамдесетих година прошлог века и на опште задовољство трају и даље. Најстарији учесник ових сусрета Стојановић Славољуб “Саво“ из Шумарица, уручио је пригодне поклоне домаћину ФСО Параћин и његовом дугогодишњем пријатељу Грујовић Жикици из Параћина.

После утакмице организовано је прелепо дружење у ресторану “Михајловац“ у Параћину, а договорена су и нова дружења ова два Савеза, од идуће године биће по старом два пута годишње ће се састајати једном у Параћину, а једном у Краљеву, вероватно у мају и октобру.

Домаћинима, руководству савеза из Параћина, свака част за организацију и све остало што прати ово пријатељство ова два савеза.