Обавештења

Крећу првенства у Окружној и Међуопштинској лиги ФС Рашког округа

У четвртак 27.08.2020.године, одржана је још једна седница секретаријата Савеза у проширеном саставу, на којој су били присутни инокосни органи такмичења (комесари лига).

На овој седници усвојени су сатави лига млађих категорија, предлог календара такмичења, као и решевана сва остала питања која се тичу такмичења у Окружним лигама.

Лиге млађих категорија крећу 12/13.09.2020.године, Омалдинска броји 7 клубова, Кадетска 8 клубова, док ће се Пионирска и лига петлића поделити у две групе и одиграти трокружни систем такмичења, иначе лиге броје 12 и 11 клубова.

У вези такмичења у лигама млађих категорија клубови ће бити благовремено обавештени, жреб за такмичење биће извршен у понедељак 31.08.2020.године.

Клубови окружне и међуопштинске лиге, делегати и судије дужни су да се упознају са изменама пропозиција такмичења, изменама Правила фудбалске игре. Упуством о организацији утакмица у ванредним околностима због Корона вируса и осталим прописима везаним за такмичење.

Сва  документа можете преузети са Интернет сајта у опцији документи

Судије и делегати могу преузети тестове са одговорима, како би се едуковали и упоредили своје знање и што боље припремили за предстојећу такмичарску сезони

Градска лига ФС град Краљево, креће 05/06.09.2020.године која броји 13 клубова, обавештавају се клубови лиге да могу распоред преузети овде

Свим клубовима, спортски радницима, инстркторима, службеним лицима желимо много успеха у предстојећој сезони.

Распореди такмичења

Телефонски именици клубова и сл. лица

Пропозиције

Тестови

Билтени