Обавештења

Омладинац из Новог Села прославио 70 година рада (ФОТО)

У понедељак 14.10.2019. године Фудбалски клуб “Омладинац“ из Новог Села, прославио је 70 година рада и постојања клуба.

Клуб је основан 1949 године, а поводом јубилеја клуба у Новом Селу је одиграна ревијална утакмица између ветерана Реперезентације Србије и ФК“Омладинац“ из Новог Села.

Код ветерана репрезентације Србије, наступили су између осталих Дмитровић Бобан, Миодраг Стоиљковић “Реџа“, Душан Пешић, Славољуб Крњинац и остали, све бивши асови српског фудбала.

Након ове манифестације на фудбалском игралишту у Новом Селу, славље се наставило у ресторану“Шаран“ у Руђинцима, код Врњачке Бање.

На овој свечаној вечери у име клуба обартио се преседник клуба Србољуб Ђорђевић, док је програма водио Жарко Марковић којом приликом су размењена признања и захвалнице заслужним појединцима и организацијама, док су ветерани репрезентације Србије уручили своја признања, ФК“Омладинац“, вратару Славољубу Крњинцу бившем чувару Омладинца, најбољем играчу утакмице Душану пешићу, председнику ФС Рашког Округа , Слободану Ђерковићу и домаћину се захвалили на гостопринству.

На овој прослави присутни су били Председник ФС Рашког округа, Слободан Ђерковић, Председник ФСО Врњачак Бања, Горан Жерађанин, директор СЦ у Врњачкој Бањи, Душан Радовић, представници МЗ Ново Село.

Председник ФС Рашког Округа, Слободан Ђерковић, као и Председник ФС општине Врњачка Бања, Горан Жерађанин, уручили су плакете ФК“Омладинац“ из Новог Села, са жељом да постижу још боље резултате у раду и такмичењу у наредним такмичарским сезонама.