Обавештења

Уручена спортска опрема фудбалским клубовима са подручја ФС Рашког округа (ФОТО)

У оквиру велике акције Фудбалског савеза Србије, укупно 74 аматерска клуба са територије Рашког округа добило је спортску опрему што ће им свакако олакшати функционисање у наредном периоду.

Тим поводом у среду 17.06.2020. године прво у Краљеву, затим у Новом Пазару и на крају у Врњачкој Бањи, потпредседник ФСС, Марко Пантелић, Генерални секретар Јован Шурбатовић, председник ФСРЗС Бранко Стојаковић, Генерални секретар Раде Поповић и председник ФСРО Слободан Ђерковић, уз присуство председника ФС град Краљево, Љубише Вујовића, председника ФСО Нови Пазар-Рашка-Тутин, Алмира Шаћировића и председника ФСО Врњачка Бања, Горана Жерађанина.

У Краљеву, потпредседник ФСС, Марко Пантелић у свом излагању изнео је да је дужност Националног савеза, да покаже аматерским клубовима да је Савез уз њих, да обраћа пажњу и на аметерске а не само на профиесионалне тј.суперлигаше.

Градоначелник  града Краљева, др.Предраг Терзић, који се захвалио у име града на Ибру, руководству ФСС на великој помоћи аматерским клубовима, што се мисли на њих, који не живе од фудбала за разлику од професионалних клубова, као и изразио наду да ће Краљево ускоро бити и град у којем ће се играти фудбал елитног домаћег ранга.

Такође у Новом Пазар и Врњачкој Бањи, челници ФСС су поздравили присутне представнике клубова, пожелели им успешан рад у наредном периоду како у такмичењу тако и на изградњи и побољшању инфраструктуре, са обећањима да ће и даље помагати свим клубовиам са територије Републике Србије.

dodela-sportske-opreme-fss-4

dodela-sportske-opreme-fss-2

dodela-sportske-opreme-fss-3

dodela-sportske-opreme-fss-5

dodela-sportske-opreme-fss-6

dodela-sportske-opreme-fss-1