Тренери

Одржани семинари тренера клубова Окружне, Међуопштинске и лига млађих категорија

Обавештавју се сви заинтересовани кандидати за тренере  да је у току упис кандидата за школовање и стицање звања тренера са Ц лиценцом.

У понедељак 24.09.2018. године и уторак 16.10.2018. године у просторијама  ФСРО, одржани су семинари тренера који су ангажовани у клубовима Окружне, Међуопштинске и лига млађих категорија, а поред ангажованих тренера у клубовима семинару су присуствовали и остали тренери који су били заинтересовани едукацију.

Одлуком ССОТ ФСРО наведени семинари су били обавезни тако да су одржана два из разлога заузетости појединих тренара у приватном животу с обзиром да су сви који су ангажовани у клубовима Окружног степена такмичења на принципу аматера, без уговора, тако да је истима дата могућност да буду присутни у једном од ова два термина одржавања семинара.

ССОТ ФСРО је задовљна  одзивом тренера и постављеним питањима поједниаца као и донетим одређеним  предлозима и сугестијама све у циљу унапређења фудбаласке игре. Предавачи на ова два семинара били су Воја Милосављевић и Горан Ћурчић из Крагујевца, који су изразили задовољство што су били ангажовани на ова два семинара, посебно заитересовањем присутних фудбалских тренера..

Осим одржаних напред наведених семинара ССОТ ФСРО организује у наредном периоду школовање заинтересованих кандидата за стицање звања тренера са Ц лиценцом

Обавештавју се сви заинтересовани кандидати за тренере  да је у току упис кандидата за школовање и стицање звања тренера са Ц лиценцом.

Позивају се сви заинтересовани кандидати да до 05.11.2018. године, поднесу пријаве у канцеларији ФСРО, док сва остала преостала обавештења као и потребне обрасце могу преузети на Сајту ФСРЗС и у канцеларији ФСРО или на тел.064/864-0235.

Школовање ће бити организовано половином новембра месеца 2018.године у Краљеву и Новом Пазара.