Међуопштинска лигаОкружна лига

Одржане конференције клубова Oкружне и Међуопштинске лиге ФСРО

У просторијама Фудбалског савеза Рашког округа одржане су седнице конференција клубова Oкружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги седници је присуствовало 15 представника клубова, а на седници клубова међуопштинске лиге 13 клубова.

За председника конференције клубова окружне лиге изабран је Момир Стевановић, а за председника конференције клубова међуопштинске лиге Ђорђе Зуцовић, који су и у протеклој сезони обављали ове дужности.

Клубови су упознати са пропозицијама такмичења у лигама ФС Рашког округа за такмичарску 2017/2018.годину, а у обе лиге остало је по једно упражњено место. Наиме ,ФК „Лазац“ је обавестио канцеларију Савеза да одустаје од такмичења у окружној лиги и остаје члан међуопштинске лиге, а у међуопштинској лиги још увек је неизвестан наступ ФК „Браћа Вуковић „ из Лађеваца. Коначне одлуке по питању састава лиге донеће Извршни одбор ФС Рашког округа на седници која ће бити одржана наредне недеље.

Првенство у обе лиге почиње 19/20. августа, а са једним међуколом завршава се 18/19. новембра 2017. године. У окружној лиги 5. коло се игра у среду 13. септембра, а у међуопштинској лиги 4. коло се игра у среду 6. септембра 2017.године.